Zonnepanelen

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen

Overweeg je om zonnepanelen zakelijk aan te schaffen voor jouw bedrijf? Dan brengt dit automatisch een aantal (fiscale) voordelen met zich mee:

  • Zonnestroom is vaker goedkoper dan grijze stroom

  • Subsidie op de investering

  • Duurzaam maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij helpen je graag door middel van advies over subsidie en financiering. Voor kleine zonne-installaties kunnen wij na een bezoek op de locatie meteen een advies uitbrengen. Voor grotere systemen maken onze engineers een analyse om voor jouw bedrijf een optimaal rendement te behalen.

Ons aanbod

GreenSparq biedt een compact assortiment zonnepanelen van uitstekende kwaliteit. Onze selectie is gebaseerd op een combinatie van kwaliteit, terugverdientijd en leverzekerheid. We werken met zonnepanelen van o.a. Jinko Solar, Trina Solar en Qcells.

 is een wereldleider in de zonne-industrie. Jinko Solar distribueert haar zonne-energie producten en verkoopt haar oplossingen en diensten aan een gediversifieerd internationale, commerciële en residentiële klanten in China, de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Chili, Zuid-Afrika, India, Mexico, Brazilië, de Verenigde Arabische Emiraten, Italië, Spanje, Frankrijk, België en andere landen. De producten zijn UL-gecertificeerd. In een laboratorium zijn producten onder extreme omstandigheden getest. Denk aan zoutmist of hoge concentraties ammoniak. Dit alles om te zorgen dat Jinko-zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteiststandaarden. Al vele jaren hanteert Jinko een van de hoogste industriële productiestandaarden. Capaciteit en kwaliteit worden gegarandeerd.

 

is een Chinese producent van zonnepanelen en opgericht in 1997, sinds 2006 is het bedrijf beursgenoteerd in New York. Trina is een van de grootste zonnepanelen producenten wereldwijd en heeft sinds 2007 al meer dan 15GW aan zonnepanelen verscheept.

 

 is een fabrikant die van ontwikkeling tot en met planning, uitvoering en onderhoud het gehele spectrum van fotovoltaïsche zonne-energie uit één hand biedt – van hoogwaardige zonnepanelen voor u en uw klanten tot en met complete oplossingen.

Meer weten over ons aanbod? Neem contact met ons op!

Onze merken

Zonnepanelen van GreenSparq

Zonnepanelen zijn er in verschillende soorten, merken en maten. GreenSparq heeft met haar marktkennis een compacte selectie zonnepanelen gemaakt. Onze selectie is gebaseerd op een combinatie kwaliteit, terugverdientijd en leverzekerheid.

Tier 1 zonnepanelen

Fabrikanten van zonnepanelen worden onderverdeeld in verschillende categorieën, genaamd Tier 1, Tier 2 en Tier 3. Fabrikanten die op de Tier 1 lijst staan zijn de meest kwalitatieve en betrouwbare merken. Door financiële instellingen worden deze merken als betrouwbaar worden beschouwd. Onze in Azië geproduceerde zonnepanelen voldoen allemaal aan de strenge eisen die de Tier 1 lijst stelt.